به ریاست علی بهره‌مند، رئیس کارگروه تخصصی قنادان و رئیس اتحادیه قنادان تهران،

سومین نشست کارگروه تخصصی قنادی و شیرینی‌فروشی برگزار شد

  سومین نشست کارگروه تخصصی شیرینی‌پزی، شیرینی‌فروشی و قنادان اتاق اصناف ایران به ریاست علی بهره‌مند، رئیس کارگروه تخصصی قنادان و رئیس اتحادیه قنادان تهران، صبح امروز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ در محل اتاق اصناف ایران برگزار شد. در این نشست، گزارشی اجمالی از اهداف و برنامه‌های کارگروه، ظرفیت‌های اشتغال‌زایی صنف قنادان، مزایای اقتصادی فعالیت‌های […]

 

سومین نشست کارگروه تخصصی شیرینی‌پزی، شیرینی‌فروشی و قنادان اتاق اصناف ایران به ریاست علی بهره‌مند، رئیس کارگروه تخصصی قنادان و رئیس اتحادیه قنادان تهران، صبح امروز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ در محل اتاق اصناف ایران برگزار شد.

در این نشست، گزارشی اجمالی از اهداف و برنامه‌های کارگروه، ظرفیت‌های اشتغال‌زایی صنف قنادان، مزایای اقتصادی فعالیت‌های این حوزه، نقش مؤثر صنف در کاهش ارزبری و توسعه صادرات محصولات شیرینی‌پزی ارائه شد.

اعضای کارگروه همچنین به بررسی نیازهای زیرساختی صنف، راهکارهای بهبود هماهنگی‌های بین‌بخشی، حمایت از تولید داخلی مواد اولیه و ارتقای کیفیت خدمات صنفی پرداختند.

در بخش پایانی جلسه، طرح احداث شهرک تخصصی شیرینی در استان تهران به عنوان یکی از پروژه‌های راهبردی در جهت توسعه پایدار، تجمیع توان تولیدی و ارتقای جایگاه ملی و بین‌المللی صنف قنادان مطرح و مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت