گفتگو رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران با نشریه نگاه هستی

        آموزشگاه شیرینی پزی تا پایان سال افتتاح می گردد هزار وپنجاه واحد صنفی دارای پروانه کسب در تهران مشغول به فعالیت می باشد. علی بهرمند، رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران در گفتگو با خبرنگار ما با بیان مطلب فوق افزود: تولید وعرضه انواع شیرینی درچارچوپ علمی وتحت نظارت اتحادیه در شهر […]

 

 

 

 

آموزشگاه شیرینی پزی تا پایان سال افتتاح می گردد

هزار وپنجاه واحد صنفی دارای پروانه کسب در تهران مشغول به فعالیت می باشد. علی بهرمند، رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران در گفتگو با خبرنگار ما با بیان مطلب فوق افزود: تولید وعرضه انواع شیرینی درچارچوپ علمی وتحت نظارت اتحادیه در شهر تهران انجام می پذیرد.

وی با بیان اینکه نظارت روزانه بر نحوه تولید واحدهای قنادی درسطح شهر به صورت مرتب انجام می پذیرد گفت درحال حاضر 20 بازرس که صلاحیتشان به تائیید کمسیون فتی اتحادیه رسیده است، بر تولید کیفی انواع شیرینی در سطح تهران نظارت دارند و اگر به مواردی درخصوص بی کیفیتی یا هرگونه موارد دیگری در تولید کیفی برخورد کنند مساله به سرعت از سوی کمسیون فنی پیگیری می شود.

رئیس اتحادیه قنادان با بیان اینکه در حال حاضر مهمترین چالش قنادان در کشور تداخل صنفی است تصریح کرد درحال حاضر برخی از نانوایان حجیم ونیمه حجیم  اقدام به تولید وعرضه شیرینی می نمایند که این امر با توجه  به اینکه کیفیت محصولات تولیدی این واحدها در استاندارد ها محصولات قنادی نمی گنجد مشکلاتی را برای قنادان  ایجاد نموده است که انتظار می رود با پیگیری مسئولین متولی، این مشکل دراسرع وقت درجهت تولید محور حل وفصل گردد.

وی درعرضه شیرینی و محصولات قنادی در محل های غیر مرتبط را از دیگر معضلات مورد پیگیری درصنف قنادان دانست و گفت متاسفانه دربرخی ایام سال مانند عید نوروز و ماه مبارک رمضان عده ای فرصت طلب اقدام به تولید موقت شیرینی و عرضه آن در محل غیر از شیرینی فروشی می کنند که این مساله دغدغه ای را برای صنف قناد ایجاد نموده که انتظار داریم مسئولین این وضعیت را ساماندهی نمایند.

بهرمند با اشاره به کیفیت قابل قبول محصولات قنادی در تهران گفت درحال حاضر محصولات قنادی برخی از واحدهای صنفی مستقر درتهران در کشور های حوزه خلیج فارس عرضه می شود.

رئیس اتحادیه قنادان تهران با بیان اینکه آگاهی یافتن و آموزش پرسنل شاغل در کارگاههای شیرینی پزی لازمه تولید کیفی محصول می باشد درخصوص اقدامات اتحادیه جهت ایجاد دوره های آموزشی کارگران قنادی گفت در این راستا اقداماتی با همکاری سازمان فنی وحرفه ای انجام شده است وتا پایان سال دانشگاه علمی کاربردی شیرینی  ومحصولات قنادی در محل اتحادیه تهران راه اندازی می گردد.