در گفتوگوی تسنیم با علی بهرمند رییس اتحادیه قنادان تهران : وجود روغن پالم در شیرینی رد شد
خبرگزاری تسنیم: در چند روز گذشته خبرهایی در رابطه با استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی منتشر شد که واکنشهای مختلفی را به همراه داشت و اخباری همسو با آن مبنی بر وجود این روغن در دیگر محصولات غذایی مانند شیرینی، پفک و چیپس منتشر شده است. نسخه قابل چاپ علی بهره مند در […]
خبرگزاری تسنیم: در چند روز گذشته خبرهایی در رابطه با استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی منتشر شد که واکنشهای مختلفی را به همراه داشت و اخباری همسو با آن مبنی بر وجود این روغن در دیگر محصولات غذایی مانند شیرینی، پفک و چیپس منتشر شده است.
علی بهره مند در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: در تولید شیرینیجات، روغنی به جز روغن جامد و سرخکردنی که در دسترس مردم قرار دارد، استفاده نمیشود.
وی بیان کرد: شیرینیجاتی که در داخل کشور به نام شیرینی لبنانی و ترکیهای عرضه میشود در ایران تولید شده و نوع پخت و مواد مصرفی سازگار با ذائقه ایرانی انتخاب میشود که در چند سال گذشته توانسته بازار خوبی به دست آورد.
رییس اتحادیه قنادان تهران گفت: برخی از شیرینیجات شهرستانها در تهران تولید میشود اما به دلیل آنکه فن پخت در تهران به طور کامل اجرا نمیشود مردم علاقه بیشتری برای تهیه این محصولات از شهر مادر از خود نشان میدهند.
بهرمند با بیان این که واردات شیرینی به کشور انجام نمیگیرد، افزود: واردات شکلات که کمتر از 20درصد نیاز کشور را تامین میکند از کشورهای اوکراین، اسپانیا و آلمان انجام میشود و در کنار آن 30درصد تولیدات شیرینی کشور به کشورهای حوزه خلیج فارس، آمریکا و اروپا صادر میشود.
وجود روغن پالم در شیرینیجات در حالی از سوی رییس اتحادیه قنادان تهران رد شد که او معتقد است، روغن مصرفی برای تولید شیرینیجات مستقیم از کارخانجات تولید روغن تامین میشود و این محصولات، روغنهای مصرفی در پخت غذای خانواده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰