قابل توجه همکاران محترم
دوره جدید کلاسهای شیرینی پزی (ترکاری) در محل آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان در مورخ 94/10/07 برگزار می گردد. 1- آموزش انواع برشهای شیرینی تر 2- آموزش چیز کیک 3- معرفی انواع بریلو ها و براق کنندها 4- آماده سازی خامه قنادی 4- آماده سازی خامه قنادی
دوره جدید کلاسهای شیرینی پزی (ترکاری) در محل آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان در مورخ 94/10/07 برگزار می گردد.
1- آموزش انواع برشهای شیرینی تر
2- آموزش چیز کیک
3- معرفی انواع بریلو ها و براق کنندها
4- آماده سازی خامه قنادی
4- آماده سازی خامه قنادی
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰