دوره آموزشی کیک سازی از پایه در آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان تهران
آموزش و طرز تهیه انواع اسفنج (شکلاتی و ساده) طرز کار با خامه خشک ،لایه کردن با خامه ، کاور با خامه ، دکور کیک با خامه و کار با انواع ماسوله ها مدرس آقای اشکانمهر روزهای دوشنبه به مدت چهار جلسه (۲۵ تیر ماه ۹۷ ، اول مرداد ماه ۹۷ ، ۸ مرداد ماه […]
آموزش و طرز تهیه انواع اسفنج (شکلاتی و ساده)
طرز کار با خامه خشک ،لایه کردن با خامه ، کاور با خامه ، دکور کیک با خامه و کار با انواع ماسوله ها
مدرس آقای اشکانمهر
روزهای دوشنبه به مدت چهار جلسه (۲۵ تیر ماه ۹۷ ، اول مرداد ماه ۹۷ ، ۸ مرداد ماه ۹۷ ، ۱۵ مردادماه ۹۷) از ساعت ۹ صبح الی ۱۳
جهت اطلاعات بیشتر با تلفن های آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان تهران تماس حاصل فرمائید ۶۶۹۲۴۰۴۴ ،۶۶۹۳۰۳۱۹
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰