دوره آموزشی کیک سازی از پایه

🎂👩‍🍳🎂👨‍🍳🎂👩‍🍳🎂👨‍🍳🎂👩‍🍳🎂👨‍🍳 📚 دوره آموزشی کیک سازی از پایه📚 روزهای دوشنبه بمدت چهار جلسه 🗓 نهم ( ۹ )مهر ماه 🗓 شانزدهم ( ۱۶ ) مهرماه 🗓 بیست و سوم ( ۲۳ ) مهرماه 🗓 سی ام ( ۳۰ ) مهر ماه 📖 موارد آموزشی 📖 📔 شناخت ابزار 📗 آموزش پخت انواع اسفنج ( شکلاتی، […]

🎂👩‍🍳🎂👨‍🍳🎂👩‍🍳🎂👨‍🍳🎂👩‍🍳🎂👨‍🍳

📚 دوره آموزشی کیک سازی از پایه📚

روزهای دوشنبه بمدت چهار جلسه

🗓 نهم ( ۹ )مهر ماه

🗓 شانزدهم ( ۱۶ ) مهرماه

🗓 بیست و سوم ( ۲۳ ) مهرماه

🗓 سی ام ( ۳۰ ) مهر ماه

📖 موارد آموزشی 📖

📔 شناخت ابزار

📗 آموزش پخت انواع اسفنج
( شکلاتی، ساده )

📕 نحوه کار با خامه

📒 طرز تهیه فیلینگ های متنوع

📘 صاف کردن کیک با خامه

📕 انواع کاور مناسب ( ژله براق کننده ، کاور با شکلات

📗 کار با شکلات و ساخت انواع گلهای شکلاتی

📙 کار با انواع ماسوره ها ( ساده ،سه بعدی و …)

📘 آموزش کار کردن با پودر خامه و انواع گل‌های خامه ای

🔶🔹 نحوه درست کردن jel cream و سس مخصوص با دستور اختصاصی
استاد اشکانمهر

📒 چند نمونه کار کیک حجمی و کیک ترک

از ساعت ۹ صبح الی ۱۳ در آموزشگاه قناد

🙇👨‍🍳🙇‍♀

کارگاه عملی ( کار کردن همزمان هنرجو با مربی)

☎️☎️۰۲۱- ۶۶۹۳۰۳۱۹ – ۶۶۹۲۴۰۴۴
تلگرام و واتس اپ
۰۹۳۹۶۸۸۰۵۰۳
مدرس محترم : آقای فرامرز اشکانمهر

🍰👩‍🍳🍰👨‍🍳🍰👩‍🍳🍰👨‍🍳🍰👩‍🍳🍰👨‍🍳