علی بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران رکود در صنف با شیوع کرونا/ شیرینی ها هیچ مشکلی بابت کرونا ندارند

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی و شیرینی و کافه قنادی تهران اظهار داشت: شرایطی که ویروس کرونا بوجود آورده این صنف را کاملاً به رکود رسانده است، شایان ذکر است که اتحادیه همواره با بخشنامه های مختلف و توصیه در فضای مجازی و پیامک های مختلف، تمامی واحد های تحت پوشش خود را به رعایت […]

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی و شیرینی و کافه قنادی تهران اظهار داشت: شرایطی که ویروس کرونا بوجود آورده این صنف را کاملاً به رکود رسانده است، شایان ذکر است که اتحادیه همواره با بخشنامه های مختلف و توصیه در فضای مجازی و پیامک های مختلف، تمامی واحد های تحت پوشش خود را به رعایت کامل بهداشت امر نموده است، از آنجایی که پرسنل خدوم این واحدها تمامی آموزش های لازم جهت رعایت بهداشت و دریافت کارت بهداشت را گذرانده اند بنابراین علاوه بر آگاهی از موارد بهداشتی ، خود را ملزم انجام موارد بهداشتی می کنند.

علی بهرمند در ادامه افزود: بسیاری از قنادیها در ورودی این واحدها مبادرت به گذاشتن مواد ضد عفونی کرده اند تا مشتریان به هنگام ورود از این مواد استفاده و خدای ناکرده ناقل بیماری نباشند، تمامی شیرینی ها در حرارت ۴۰۰ درجه پخت می شود و این ویروس در این دما امکان وجودش صفر است، از زمان اتمام پخت تا زمان انتقال به ظروف یخچالهای شیرینی فروشی نیز تمامی موارد بهداشتی با بهترین اصول رعایت می گردد، این موضوع حیاتی تا جایی برای این صنف مهم است که تمامی افراد فعال در این عرصه ابتدا برای جلوگیری از هر ویروسی به بدن خود رعایت می کنند و همین رعایتهای بهداشتی منجر به رعایت در سطح عموم جامعه خواهد شد، پس هموطنان از بابت این صنف خیالشان راحت باشد.

بهرمند با اشاره به استفاده تمامی قنادیها از وسایل مکانیزه گفت: اکثر واحدها به دستگاههای کاملاً مکانیزه مجهز هستند و دخالت دست بسیار کم می باشد، معتقدیم اول سلامتی مهم است و بعد سود واحد صنفی.