علی بهرمند رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران: کیک و شیرینی در مغازه های نان فانتزی فاقد کیفیت است

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی با اشاره به خریدهای عیدانه مردم گفت: مغازه های نان فانتزی برای عرضه کیک و شیرینی کیفیت لازم را ندارند ؛ لذا از مردم می خواهیم کیک و شیرینی را از واحدهای قنادی دارای پروانه خریداری کنند. علی بهرمند رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی […]

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی با اشاره به خریدهای عیدانه مردم گفت: مغازه های نان فانتزی برای عرضه کیک و شیرینی کیفیت لازم را ندارند ؛ لذا از مردم می خواهیم کیک و شیرینی را از واحدهای قنادی دارای پروانه خریداری کنند.

علی بهرمند رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی ابراز امیدواری کرد در روزهای پایانی سال هیچ افزایش قیمتی در سال جدید در نظر گرفته نشود و افزود: «شیرینی بر اساس مصوبه سازمان حمایت بر اساس نرخ های قبلی فروخته می شود که درج قیمتی در واحدهای صنفی وجود دارد.»

وی ضمن تشریح قیمت انواع شیرینی در واحدهای درجه بندی شده ی تولید و فروش شیرینی اظهار کرد: سفارشات کیک نیز بر اساس توافق است.

بهرمند ادامه داد: «این قلم کالایی از کیلویی ۴۰ هزار تومان شروع می شود و ممکن است بر اساس متریال به کار گرفته شده افزایش قیمت داشته باشد.

بهرمند با بیان اینکه واحدهای درجه دو شیرینی را به مبلغ ۵هزار تومان ارزان تر به فروش می رسانند، افزود: مغازه های نان فانتزی کیفیت لازم را ندارند و از مردم می خواهیم کیک و شیرینی را از واحدهای قنادی دارای پروانه خریداری کنند.

همچنین اسلامی، رئیس اتحادیه شکلات، آبنبات و قند ریز با بیان اینکه مواد اولیه اقلام شکلات و آبنبات تامین می شود، تاکید کرد آرامش بازار را به مردم باز می گردانیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص چرایی افزایش قیمت شکر با وجود واردات این محصول با ارز ترجیحی اظهار کرد: «به تازگی ارز ۴۲۰۰ تومانی را از واردات شکر برداشته اند.»