علی بهرمند: کرونا فروش شیرینی را در تهران ۷۰ درصد کاهش داد/ نمی توان مواد اولیه را گران خرید و محصول نهایی را ارزان فروخت

رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: با شیوع ویروس کرونا و کاهش شدید سطح تقاضا از سوی شهروندان، فروش این صنف تا ۷۰ درصد کاهش یافته است. 🔸علی بهرمند افزود: با وجود افزایش شدید قیمت مواد اولیه انواع شیرینی و دستمزد کارگران قیمت شیرینی همچون سال گذشته باقی مانده و تغییری […]

رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: با شیوع ویروس کرونا و کاهش شدید سطح تقاضا از سوی شهروندان، فروش این صنف تا ۷۰ درصد کاهش یافته است.

🔸علی بهرمند افزود: با وجود افزایش شدید قیمت مواد اولیه انواع شیرینی و دستمزد کارگران قیمت شیرینی همچون سال گذشته باقی مانده و تغییری نکرده است.

🔸وی با بیان اینکه اگر مواداولیه مورد نیاز اصناف شیرینی پزی و قنادان با قیمت های سال قبل تامین نشود، افزایش قیمت اجتناب ناپذیر است، ادامه داد: نمی توان مواد اولیه مورد نیاز اصناف را گران خرید و محصول نهایی را ارزان فروخت.

🔸بهرمند اضافه کرد: فعالان این صنف به واسطه حساسیت موضوع سلامتی شهروندان براساس قوانین، همواره ملزم به رعایت نکات بهداشتی بوده‌اند و با ابلاغ دستورالعمل های بهداشتی مراقبت ها چندین برابر شده است.