وضعیت نامطلوب قنادان با مقررات جدید/ تورم و گرانی نمی گذارد مردم شیرینی بخرند
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران بیان کرد: اتحادیه قنادان با تصویب مقررات جدید در وضعیت نامطلوبی قرار گرفته است. تقویت جایگاه اتحادیه های صنفی باید بر اساس قانون نظام صنفی و فعالیت اتاق های اصناف باشد. علی بهرهمند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران در […]
علی بهرهمند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران وضعیت قنادی های پایتخت را اینگونه توصیف کرد: علیرغم اینکه اتحادیه تلاش میکند صنف را به روز و مدرن تر از همیشه اداره نماید؛ ولی برخی مقررات و قوانین کارها را برایمان سخت و دشوار می کنند.
وی ادامه داد: اتحادیه قنادان تهران (قناد، شیرینی فروش وکافه قنادی) با بیش از یکصد سال قدمت اکنون از نظر جایگاه حمایتی صنفی و زیر مجموعه اتاق های اصناف ایران و تهران همانند سایر اتحادیه ها با تصویب مقررات جدید در وضعیت ضعیفی قرارگرفته است.
بهرهمند به بیان مشکلات صنف متبوع خود پرداخت و گفت: تقویت جایگاه اتحادیه های صنفی بایستی بر اساس قانون نظام صنفی و فعالیت اتاق های اصناف باشد و مصوبه و قانونی نبایستی آن را تحت الشعاع قرار دهد. تورم و کاهش تقاضا در کسب وکارهای تولیدی، صنف ما را هم مانند دیگر اصناف به شدت تهدید می کند.
مالیات سنگین علی رغم هزینه های سرسامآور قنادان
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران در ادامه به موضوع مالیات ها نیز اشاره کرد: متأسفانه به دلیل مالیات های سنگینی که امسال وزارت دارایی برای واحد های صنفی و اتحادیه ما وضع نموده، همکاران من به شدت تحت فشار هستند.
وی تصریح کرد: سازمان مالیاتی هزینه های سرسامآور ما را قبول نمی کند و بدون توجه به آنها و تنها براساس ورودی حساب بانکی و کارکرد پایانه های فروش و دستگاه کارت خوان اقدام به محاسبه و دریافت مالیات می کند.
تورم و کاهش قدرت خرید، تولید را کاهش داده است
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی وکافه قنادی تهران افزود: تورم و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده است اعضای صنف، تولید محدودتری داشته باشند.
بهرهمند اظهار کرد: به دلیل عرضه تازه محصولات قنادی، تولید محدود و روزانه و براساس پیشبینی خرید انجام می گیرد که این هم عاملی جهت افزایش بهای تمام شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰