تولید شیرینی توجیه اقتصادی چندانی ندارد/ هزینههای بالا، تقاضای کم، کاهش تولید
علی بهرهمند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران با اشاره به وضعیت تقاضا برای خرید شیرینی گفت: به دلیل گرانی مواد اولیه که روی قیمت تمامشده شیرینی تاثیر میگذارد و همچنین به علت تورم کالاهای اساسی، قدرت مردم برای خرید شیرینی کاهش یافته و به نوعی ریزش تقاضا داشتهایم و […]
علی بهرهمند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران با اشاره به وضعیت تقاضا برای خرید شیرینی گفت: به دلیل گرانی مواد اولیه که روی قیمت تمامشده شیرینی تاثیر میگذارد و همچنین به علت تورم کالاهای اساسی، قدرت مردم برای خرید شیرینی کاهش یافته و به نوعی ریزش تقاضا داشتهایم و در حال حاضر نسبت به سالهای قبل، مشتری چندانی برای خرید شیرینی نداریم.
وی ادامه داد: البته وضعیت فروش همکاران ما در این چند روز و به مناسبت اعیادی که داشتیم نسبت به روزهای عادی بهتر بوده است، اما باز مثل سالهای قبل نیست و در پی کاهش تقاضا، تولید هم کم شده است.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی وکافه قنادی تهران بیان کرد: واقعیت این است که با توجه به هزینههای بالایی که صنف ما دارد تولید شیرینی توجیه اقتصادی چندانی ندارد و تولید ما خیلی کم شده است. در این میان شاید بعضی از واحدها که برند هستند خوب کار کنند اما بقیه واحدهایمان به سختی از پس هزینهها برمیآیند و این باعث شده است خیلی از واحدها به خصوص در یک سال و نیم تا دو سال اخیر، پروانه خود را باطل کنند و مشغول شغل دیگری شوند.
بهرهمند در پاسخ به اینکه آیا مشکل تامین شکر برای قنادیها حل شده است؟ گفت: خوشبختانه الان وضعیت بهتر شده و تهیه شکر راحت شده است و شکر به اندازه کافی عرضه میشود و تعاونی ما هم آن را به قیمت ۲۷ هزار و ۲۷۰ تومان بین قنادیها توزیع میکند.
علت تفاوت قیمت شیرینی و شکلات در قنادیهای مختلف شهر
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی وکافه قنادی تهران در مورد علت تفاوت قیمت شیرینی و شکلات در قنادیهای مختلف شهر تهران گفت: ما حدود دو سه سال است که قیمت دستوری را از برنامه اتحادیه حذف کردهایم و دیگر قیمت دستوری نداریم بر این اساس در حال حاضر قیمتگذاری به خود واحدهای صنفی واگذار شده است و عرضه و تقاضا و کیفیت، قیمتها را تعیین میکند.
بهرهمند ادامه داد: بحث کیفیت در قیمت شیرینی خیلی موثر است و هر چه مواد اولیه با کیفیت بالاتری برای پخت کیک و شیرینی استفاده شود طبیعتا قیمتها هم بالاتر میرود برای مثال، ما شکلات به قیمت ۱۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان داریم یا هر کیلو مغز پسته با توجه به کیفیت، از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان موجود است یا خامه در کشور ما ۱۰ تا ۱۵ برند مختلف موجود است که قیمتش متفاوت است و این مسائل روی کیفیت و قیمت شیرینی تاثیر میگذارد.
پخت برخی کیکهای ویژه و سفارشی وقت زیادی از قنادیها میگیرد
علت تفاوت قیمت شیرینی و شکلات در قنادیهای مختلف شهر تهران در مورد علت گرانی قیمت کیک سفارشی هم بیان کرد: پخت برخی کیکهای ویژه و سفارشی وقت زیادی از قنادیها میگیرد و بر این اساس، قیمت برخی کیکها بالاتر است اما ما این اطمینان را به مردم میدهیم که بازرسین ما به طور مستمر در کنار وزارت بهداشت بر قنادیها نظارت دارند و همکاران ما هر محصولی را که استفاده میکنند دارای سیب سلامت و گواهی استاندارد هستند و خارج از این، هیچ محصولی در قنادیها استفاده نمیشود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰