تقاضا برای شیرینی کم شد
تقاضا برای خرید شیرینی کاهش یافتهاست. رئیس اتحادیه قنادان تهران با بیان این مطلب به همشهری گفت: بهدلیل گرانی مواداولیه که روی قیمت تمامشده شیرینی تأثیر میگذارد و همچنین بهعلت تورم کالاهای اساسی ریزش تقاضا داشتهایم. علی بهرهمند ادامه داد: البته وضعیت فروش همکاران ما در این چند روز به مناسبت اعیادی که داشتیم […]
تقاضا برای خرید شیرینی کاهش یافتهاست. رئیس اتحادیه قنادان تهران با بیان این مطلب به همشهری گفت: بهدلیل گرانی مواداولیه که روی قیمت تمامشده شیرینی تأثیر میگذارد و همچنین بهعلت تورم کالاهای اساسی ریزش تقاضا داشتهایم.
علی بهرهمند ادامه داد: البته وضعیت فروش همکاران ما در این چند روز به مناسبت اعیادی که داشتیم نسبت به روزهای دیگر بهتر بود، اما باز مثل سالهای قبل نیست و درپی کاهش تقاضا، تولید هم کم شده است.
رئیس اتحادیه قنادان تهران در مورد وضعیت تولید شیرینی توضیح داد: با توجه به هزینههای بالایی که صنف ما دارد، تولید شیرینی توجیه اقتصادی چندانی ندارد و تولید ما خیلی کم شده است. در این میان شاید بعضی از واحدهایی که برند هستند خوب کار کنند، اما بقیه واحدها به سختی از پس هزینهها برمیآیند؛ این امر باعث شده است خیلی از واحدها بهخصوص در ۵/۱ تا ۲ سال اخیر، پروانه خود را ابطال کنند و مشغول شغل دیگری شوند.
بهرهمند در پاسخ به اینکه آیا مشکل تامین شکر برای قنادیها حل شده است؟ گفت: خوشبختانه الان شکر به اندازه کافی عرضه میشود و ما آن را به قیمت ۲۷هزارو۲۷۰ تومان بین قنادیها توزیع میکنیم.
چرا شیرینی گران است؟
قیمت شیرینی در قنادیهای شهر تهران ثابت نیست و از یک مغازه به مغازه دیگر متفاوت است؛ طوریکه هر کیلو شیرینی خشک بین ۱۴۰ تا ۳۰۰ هزار تومان، شیرینیتر بین ۱۶۰ تا ۳۰۰ هزار تومان و دانمارکی بین ۱۵۰ تا ۱۸۸ هزار تومان متفاوت است. در این میان، قیمت برخی شیرینیها بهطور نجومی افزایش یافته است. در منوی آنلاین یکی از قنادیهای معروف تهران، هر کیلو شیرینی کشمشی ۲۰۰هزار تومان، میکادو ۲۵۰هزار تومان و شیرینی قرابیه ۵۳۹هزار تومان است. همچنین، قیمت هر کیلو کیک سفارشی مخصوص تولد و مراسم عروسی هم جالب توجه است. هر کیلو کیک سفارشی در قنادیهای تهران از ۲۵۰هزار تومان به بالاست و با توجه به میزان فوندانت و طرحی که شما سفارش میدهید قیمتها حتی تا ۴۵۰هزار تومان بالا میرود و شما باید برای خرید یک کیک ۲کیلویی تا ۹۰۰هزار تومان پول بدهید.
تفاوت قیمت شیرینی در قنادیها
رئیس اتحادیه قنادان تهران در مورد علت تفاوت قیمت شیرینی در قنادیهای تهران گفت: دو، سه سال است که قیمت دستوری را از برنامه اتحادیه حذف کردهایم و در حال حاضر قیمتگذاری بهخود واحدهای صنفی واگذار شده است و عرضه و تقاضا و کیفیت، قیمتها را تعیین میکند.
بهرهمند ادامه داد: هر چه مواداولیه با کیفیت بالاتری برای پخت کیک و شیرینی استفاده شود قیمتها هم بالاتر میرود برای مثال، ما شکلات به قیمت ۱۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان داریم یا هر کیلو مغز پسته از یکمیلیونو۲۰۰ هزار تومان تا ۲میلیون تومان موجود است یا خامه در ۱۰ تا ۱۵ برند مختلف موجود است که قیمتشان متفاوت است و این مسائل روی کیفیت و قیمت شیرینی تأثیر میگذارد.
این مقام صنفی در مورد علت گرانی قیمت کیک سفارشی تأکید کرد: پخت برخی کیکهای سفارشی وقت زیادی از قنادیها میگیرد و بر این اساس، قیمت برخی کیکها بالاتر است اما ما این اطمینان را به مردم میدهیم که بازرسان ما بهطور مستمر در کنار وزارت بهداشت بر قنادیها نظارت دارند و هر محصولی که همکاران ما استفاده میکنند دارای سیب سلامت و گواهی استاندارد است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰