نخستین کارگاه مهارت‌ آموزی طرح «نشان عالی تغذیه سالم»

با حضور اعضای اتحادیه صنف قنادان تهران برگزار شد

  نخستین ورکشاپ مهارت‌محور طرح ملی «نشان عالی تغذیه سالم»؛ در راستای تفاهم نامه اتاق اصناف ایران با انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران، ویژه اعضای اتحادیه قنادان روز دوشنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ در سالن ابن‌سینا انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران برگزار شد. این رویداد آموزشی به همت دفتر سیاست‌گذاری و تدوین […]

 

نخستین ورکشاپ مهارت‌محور طرح ملی «نشان عالی تغذیه سالم»؛ در راستای تفاهم نامه اتاق اصناف ایران با انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران، ویژه اعضای اتحادیه قنادان روز دوشنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ در سالن ابن‌سینا انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران برگزار شد. این رویداد آموزشی به همت دفتر سیاست‌گذاری و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران و با حضور استقبال پرشور اعضای اتحادیه برگزار شد.

در آغاز برنامه ؛ دکتر کلانتری – رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران – طی سخنانی با اشاره به نقش بنیادین تغییر در جهان امروز، بر ضرورت همسویی بخش پژوهش با نیازهای واقعی جامعه و بخش‌های اجرایی تأکید کرد. وی با بیان اینکه واحدهای صنفی حوزه غذایی، خوراکی و آشامیدنی اهمیت و نقشی دوگانه در «ایمنی غذایی» و «امنیت غذایی» خانوارها دارند، اظهار داشت:

«تعدد، تنوع و گستردگی واحدهای صنفی نسبت به صنایع بزرگ، جایگاه صنف را در تأمین سلامت تغذیه مردم برجسته کرده است. ازاین‌رو؛ رسالت بخش پژوهشی کمک به تولید محصولات سلامت‌محور و در عین حال بازارپسند است، تا هم به بهبود، بقا و توسعه این کسب‌وکارها و هم به ارتقای سلامت جامعه یاری رساند.»

در ادامه؛ آقای بهره‌مند – رئیس اتحادیه قنادان تهران – ضمن قدردانی از برگزاری این رویداد و حضور فعالانه اعضای اتحادیه، تأکید کرد :

«پویایی و ماندگاری صنف در دنیای متحول امروز ؛ بدون نوآوری و استفاده از دستاوردهای علمی ، امکان‌پذیر نیست. این همکاری میان بخش علمی و صنفی؛ زمینه‌ساز تحول و رشد پایدار، در کسب‌وکارهای قنادی خواهد بود.»

این کارگاه در دو بخش علمی-کاربردی و مهارتی برگزار شد و اساتید حوزه‌های مختلف با ارائه آموزش‌های تخصصی، به ارتقای دانش و مهارت‌های کاربردی شرکت‌کنندگان پرداختند. از جمله موضوعات مطرح‌شده در این رویداد می‌توان به محورهای زیر اشاره کرد:

  • بررسی آلاینده‌ها و راهکارهای رفع اثرات میکروبی مواد غذایی
  • رشد و توسعه هوشمند کسب‌وکارهای خرد در دوران رکود
  • رنگ‌های شیمیایی و اسانس‌ها در صنعت غذا
  • حساب و کتاب هوشمند ؛ شناسایی اشتباهات پرهزینه و راهکارهای رفع آن برای بهبود و نگهداشت کسب و کارهای کوچک
  • از طعم تا تندرستی ؛ نقش مواد اولیه سالم در تولید محصولات سلامت‌محور

در پایان نیز، پنل تعاملی پرسش و پاسخ میان متخصصان تغذیه و کسب و کار با واحدهای صنفی برگزار شد و شرکت‌کنندگان از آزمایشگاه‌های تخصصی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران بازدید کردند.

📌این رویداد؛ سرآغاز مجموعه کارگاه‌های مهارت آموزی طرح «نشان عالی تغذیه سالم» است که با هدف ، ارتقای دانش تخصصی، توسعه مهارت‌های اجرایی و ایجاد تمایز رقابتی در میان اصناف غذایی کشور برگزار می‌شود.

فاقد دیدگاه

جستجو کنید …

دسته بندی مطالب

تبلیغ