علی بهرمند: افزایش چند برابری قیمت مواد اولیه شیرینی/ شرایط کار برای صنف قنادان اسفبار است

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران معتقد است افزایش قیمت مواد اولیه در تهیه شیرینی و اقلام مرتبط با آن، اعضای صنف قنادان را در شرایط اسفباری قرار داده و با خطر ادامه حیات مواجه کرده است. 🔸علی بهرمند اظهار داشت: افزایش افسارگسیخته مواد اولیه در تهیه شیرینی و فرآورده‌های قنادی تاثیر […]

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران معتقد است افزایش قیمت مواد اولیه در تهیه شیرینی و اقلام مرتبط با آن، اعضای صنف قنادان را در شرایط اسفباری قرار داده و با خطر ادامه حیات مواجه کرده است.

🔸علی بهرمند اظهار داشت: افزایش افسارگسیخته مواد اولیه در تهیه شیرینی و فرآورده‌های قنادی تاثیر بسیار تاسف‌باری بر قیمت تمام شده محصولات بر جای گذاشته است. با این شرایط نمی‌توانیم به کارمان ادامه دهیم. چگونه می‌توان مواد اولیه را با ده‌ها برابر بالاتر از قیمت سال گذشته تهیه کرد ولی نرخ محصول نهایی را ثابت نگه داشت؟

🔸بهرمند در ادامه با تاکید بر لزوم و تسریع بر ثبات ارز در کشور گفت: سال گذشته کالایی مانند هل را که در تولید شیرینی و شکلات نقش حیاتی دارد، کیلویی ۱۸۰ هزار تومان تهیه می‌کردیم؛ اما اکنون باید یک میلیون و ۱۸۰ هزار تومان تنها بابت خرید هل پرداخت کنیم.