رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‎فروشی و کافه قنادی تهران:

خالص‌فروشی در قنادی کار راحتی نیست/ نباید با ایجاد ابهامات به مشکلات این صنف دامن زد

  علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‎فروشی و کافه قنادی تهران درباره انتقادات شهروندان به عدم رعایت مصوبه خالص‌فروشی در شیرینی‌فروشی‌ها گفت: رعایت خالص‌فروشی در قنادی کار راحتی نیست و محاسبه نرخ کالا با وزن جعبه تنها مختص قنادی‎ها نیست. رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‎فروشی و کافه قنادی تهران بیان کرد: اکنون طبق قانون […]

 

علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‎فروشی و کافه قنادی تهران درباره انتقادات شهروندان به عدم رعایت مصوبه خالص‌فروشی در شیرینی‌فروشی‌ها گفت: رعایت خالص‌فروشی در قنادی کار راحتی نیست و محاسبه نرخ کالا با وزن جعبه تنها مختص قنادی‎ها نیست.

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‎فروشی و کافه قنادی تهران بیان کرد: اکنون طبق قانون وزن جعبه روی وزن شیرینی محاسبه می‌شود. در جلسات سازمان صمت استان‌ها و انجمن حمایت از مصرف‌کننده تفاهم شده که مثلا اگر قناد یک کیلو شیرینی می‌فروشد باید با فرمول ۸۷۵ گرم شیرینی و ۱۲۵ گرم وزن جعبه محاسبه شود. طبق استاندارد مشخص، وزن جعبه ۱۲۵ گرم درنظر گرفته می‌شود و نرخ مصوب انواع شیرینی با احتساب موارد یادشده به قنادی‌ها اعلام شده است. وی با اشاره به هزینه سنگین بسته‌بندی برای شیرینی‌فروش‌ها گفت: وقتی شیرینی را با بسته‌بندی شیک دریافت می‌کنید چرا نباید برای آن هزینه پرداخت کنید؟

نرخ خرید هر کیلو جعبه مقوایی بالاتر از نرخ یک کیلو شیرینی برای قناد

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‎فروشی و کافه قنادی تهران با تاکید بر اینکه نرخ خرید هر کیلو جعبه مقوایی از نرخ یک کیلو شیرینی برای قناد بیشتر تمام می‌شود، افزود: وزن هر جعبه یک کیلویی شیرینی براساس محاسبات سازمان استاندارد ۱۲۵ گرم محاسبه و اعلام شده و واحدهای صنفی شیرینی‌فروشی هم ملزم به استفاده از جعبه با این وزن هستند؛ بنابراین واحدهایی که برای فروش کالا از جعبه‌های سنگین‌تر استفاده کنند، تخلف می‌کنند و اتحادیه با آنها برخورد خواهد کرد.بهره‌مند با گلایه از وضعیت اقتصادی این صنف اظهار کرد: گاهی نیروی انسانی به‌دلیل دستمزد پایین، کار در مشاغل دیگر مانند اسنپ را به حضور در قنادی ترجیح می‌دهد؛ بنابراین فعالان این صنف نیز با مشکلات اقتصادی بسیاری مواجهند و نباید با ایجاد ابهاماتی مانند رعایت یا عدم رعایت خالص‌فروشی برای مردم، به مشکلات فعالان این صنف دامن بزنیم.

تغییر قیمت‌های لحظه‌ای مواد اولیه

وی با اشاره به تغییر قیمت‌های لحظه‌ای مواد اولیه گفت: باید به این نکته هم توجه داشت که با نوسان نرخ مواد اولیه و افزایش قیمت‌های لحظه‌ای نمی‌توان نرخ مشخصی برای شیرینی تعیین کرد؛ بنابراین کاملا طبیعی است که نرخ شیرینی براساس کیفیت و هزینه واحد صنفی، مشخص شود. با این همه در صورت فروش با نرخ نامتعارف، حتما اتحادیه با واحد متخلف برخورد خواهد کرد.

شیرینی گران نمی‌شود

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‎فروشی و کافه قنادی تهران درباره نرخ شیرینی در شب عید اظهار کرد: در صورتی که با جهش نرخ خاصی در مواد اولیه مواجه نشویم تا پایان سال افزایش قیمتی نخواهیم داشت.